LOGIN
Είσοδος ή Εγγραφή
Δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή;

Εγγραφείτε τώρα. Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο site.

Reset My password - Remind Me My username

Username
Password
Remember me
   

Καιρός  

   

Εορταστικές Ευχές 2014

ΠΟΑΣΥ

Αθήνα, 24 Δεκεμβρίου 2014

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,
Αγωνιζόμενοι, αλλά μη καμπτόμενοι, αποχαιρετούμε μια ακόμα χρονιά πυκνής συνδικαλιστικής δράσης. Η κρίσιμη περίοδος που διανύει η χώρα μας αντανακλά στον αγώνα ζωής και επιβίωσης όλων μας.
Με αφορμή τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά με Υγεία, Ευτυχία και Αγάπη.
Η Θεία Γέννηση ας μας οπλίσει με δύναμη, φρόνηση και σθένος για να υποδεχτούμε το 2015, όπως μας αξίζει, αφήνοντας πίσω μας αυτά που εμπόδισαν την εκπλήρωση των ονείρων μας.
Με συναίσθηση καθήκοντος, ενωμένοι και αλληλέγγυοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και του νέου έτους, υπηρετώντας πιστά το συνάδελφο και τον συνάνθρωπό μας.


ΠΟΑΣΥ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ

Ανοιχτή Επιστολή προς τους κ.κ. Βουλευτές για τα ασφαλιστικά μας Ταμεία

Αθήνα 17 Δεκεμβρίου 2014
Αρ. Πρωτ.: 605/11/3

Ανοιχτή Επιστολή προς τους κ.κ. Βουλευτές

για τα ασφαλιστικά μας Ταμεία

  κ.κ. Βουλευτές,

  Με την παρούσα επιθυμούμε να σας καταστήσουμε κοινωνούς της έντονης αγανάκτησης που μας προκαλεί η συνεχιζόμενη απαξιωτική αντιμετώπιση των ασφαλιστικών μας φορέων και αντανακλά αρνητικά στο πιο πολύτιμο δυναμικό του Δημόσιου Τομέα, αυτό των Σωμάτων Ασφαλείας και των χιλιάδων ασφαλισμένων αστυνομικών, πυροσβεστών και λιμενικών εν ενεργεία και αποστράτων, καθώς και των οικογενειών τους.

  Ως γνωστόν δεν απευθυνόμαστε σε εσάς πρώτη φορά για το θέμα αυτό. Με το άρθρο 220 του Ν.4281/2014, που ψηφίστηκε στις 6 Αυγούστου 2014, τα ασφαλιστικά μας ταμεία αναγκάζονται είτε να ενταχθούν στο ΕΤΕΑ μέχρι 31-12-2014, είτε να μετατραπούν σε επαγγελματικά ταμεία ΝΠΙΔ.

Περισσότερα...

Πεπραγμένα 24ου Συνεδρίου Π.Ο.ΑΣ.Υ

Πεπραγμένα 24ου Συνεδρίου Π.Ο.ΑΣ.Υ
ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 427 ΣΥΝΕΔΡΟΙ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ώρες οι εργασίες του 24ου Πανελλαδικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων που έλαβαν χώρα στις 25, 26 και 27 Νοεμβρίου στην Αθήνα.


Σ’ αυτές συμμετείχαν 427 σύνεδροι-συνάδελφοι οι οποίοι, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, μετέφεραν με τις τοποθετήσεις τους τον παλμό των προβληματισμών των συναδέλφων και τις εντονότατες ανησυχίες τους ιδίως για τα θέματα της παραβίασης του ωραρίου, του φημολογούμενου νέου μισθολογίου, της μη αναγνώρισης της εργασίας μας ως επικίνδυνη και ανθυγιεινή, της ευθείας καταστρατήγησης των αποφάσεων του ΣτΕ για τις περικοπές του Ν. 4093/12 και την απόδοση των αναδρομικών και βεβαίως για την τραγικότατη κατάσταση των Ταμείων μας.

Περισσότερα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ TOY Δ.Σ. ΜΕ TON ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 26-11-2014

Ρέθυμνο, 26-11-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κύριοι Συνάδελφοι,

σας γνωρίζουμε ότι την 26-11-2014 και ώρα 13:30’ το Δ.Σ. της ένωσής μας, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γενικό Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. Γεωργόπουλο Ηλία και συζητήθηκαν τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικές Υπηρεσίες του νομού Ρεθύμνου με απώτερο σκοπό να δοθούν επιτέλους λύσεις σε αυτά.

 

Τα θέματα που συζητήθηκαν συνοπτικά:

Περισσότερα...

24ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΑΣΥ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ
ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΡΕΘΥΜΝΗΣ
ΣΤΟ 24ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΑΣΥ

 

Στα πλαίσια του 24ου Πανελλήνιου Συνέδριου ΠΟΑΣΥ επισημαίνουμε υπηρεσιακά προβλήματα και καταθέτουμε προτάσεις και λύσεις αυτών :

 

Α) Αναδιάρθρωση Ελληνικής Αστυνομίας.

 Δυστυχώς το πολυπόθητο νομοσχέδιο της αναδιάρθρωσης έμεινε μόνο στα χαρτιά. Βλέπουμε στην Κρήτη και κατ επέκταση σε όλη την Ελλάδα Αστυνομικούς...

Περισσότερα...

Νομοθετική ρύθμιση για μερική αποκατάσταση οικονομικών αδικιών - Μη πλήρης συμμόρφωση στις αποφάσεις ΣτΕ

Προς: Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

  Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

  Ψηφίστηκε, χθες 13-11-2014, η υπ' αριθμ. 1978/130 τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με την οποία υλοποιούνται οι εξαγγελίες της Κυβέρνησης για την μερική αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών, που είχαμε υποστεί με τις διατάξεις του Ν. 4093/12, ενώ με την ίδια ρύθμιση διατηρούνται σε ισχύ οι κείμενες διατάξεις περί χορήγησης μισθολογικών προαγωγών και δεν θίγεται η εφάπαξ χρηματική ενίσχυση του κοινωνικού μερίσματος που χορηγήθηκε φέτος σε συγκεκριμένο αριθμό συναδέλφων.

  Η Κυβέρνηση,

Περισσότερα...

Πρόσκληση για κοινή συνάντηση των Προεδρείων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας για τις αποφάσεις του ΣτΕ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ

Πρόσκληση για κοινή συνάντηση των Προεδρείων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας για τις αποφάσεις του ΣτΕ

 

Αθήνα, 24 Οκτωβρίου 2014
Αρ. Πρωτ.: 600/14/6

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Προς:1) Πανελλήνια Ομοσπονδία Αποστράτων Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας
         2) Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος (ΠΕΑΠΣ)
         3) Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ)
         4) Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Αεροπορίας (ΕΑΑΑ)
         5) Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού (ΕΑΑΝ)
         6) Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών (ΠΟΣ)
         7) Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ)
         8) Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ.)

  Συνάδελφοι,

  Παρήλθε σχεδόν ένας μήνας από την προηγούμενη συνάντησή μας κατά την οποία συναποφασίσαμε με ποιο τρόπο θα διεκδικήσουμε δίκαιες λύσεις στα αιτήματα που απασχολούν τον κλάδο μας.

Περισσότερα...

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

Ο  Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου, σας προσκαλεί  να τιμήσετε με την  παρουσία  σας  τις  εκδηλώσεις  για  τον  εορτασμό του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου αλλά και την Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας, που θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 10:30, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ρεθύμνου.

   
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023
15:50:35
   

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ  

   

Δίκτυο Επιχειρήσεων  

Δίκτυο καταστημάτων – εμπορικών επιχειρήσεων του Ρεθύμνου, ανά κατηγορίες, που παρέχουν προσφορές & εκπτωτικά πακέτα για τα μέλη μας.

Βασική προϋπόθεση είναι το κάθε μέλος να υποδυκνείει την κάρτα μέλους που έχει προμηθευτεί από την Ένωσή μας, προκειμένου να κάνει γνωστή την ιδιότητά του στην επιχείρηση και να επωφελειθεί την έκπτωση - προσφορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
Μόνο εγγεγραμμένα Μέλη

   
© Copyright © 2014 Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ρεθύμνου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Designed by Key4Site.