LOGIN
Είσοδος ή Εγγραφή
Δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή;

Εγγραφείτε τώρα. Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο site.

Reset My password - Remind Me My username

Username
Password
Remember me
   

Καιρός  

   

Μετακινήσεις Αστυνομικού Προσωπικού

poasy

Αθήνα, 7 Σεπτεμβρίου 2016

Αρ. Πρωτ.: 302/9/63-α

Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ.

Κοιν.: Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου, Ηρακλείου, Χανίων,

Λασιθίου.

Θέμα: «Μετακινήσεις Αστυνομικού Προσωπικού»

Κύριε Αρχηγέ,

Η Ομοσπονδία μας, ευρίσκεται στην δυσάρεστη θέση, να σας υπενθυμίσει τις πρόσφατες δημόσιες τοποθετήσεις σας στην συνεδρίαση του Γενικού της Συμβουλίου, όπου ρητώς είχατε αναφερθεί ότι, στο άμεσο μέλλον δεν θα υπάρξουν φαινόμενα αιφνίδιων μετακινήσεων αστυνομικών δυνάμεων και μάλιστα για λήψη μέτρων Τάξης-Ασφάλειας-Τροχαίας σε εκδηλώσεις οι οποίες είναι ευρέως γνωστές και προ πολλού προγραμματισμένες όπως, το «Συνέδριο Υπουργών Εξωτερικών Ε.Ε και Αραβικών Κρατών» στη Ρόδο.

Σήμερα,

επανερχόμαστε πάλι και σας καταγγέλλουμε πως ελάχιστα έχουν βελτιωθεί σε αυτό τον τομέα, που δείχνει μια άνευ προηγουμένου παθογένεια και δυστυχώς, μία τάση απέχθειας προς τον παράγοντα – άνθρωπο αστυνομικό. Οι αδικίες συνεχίζονται, η απαξίωση ομοίως και η Ελληνική Αστυνομία σε πολλές των περιπτώσεων, ιδίως σε Διοικητικό επίπεδο, δείχνει σημάδια κόπωσης και ερασιτεχνισμού σε ζητήματα οργάνωσης και διαχείρισης μέτρων ευρείας κλίμακας.

Η προσεχτική ανάγνωση των επισυναπτόμενων εγγράφων των Πρωτοβαθμίων Οργανώσεων Περιφέρειας Κρήτης, αναδεικνύει του λόγου το αληθές και δικαιολογεί απολύτως τους ανωτέρω χαρακτηρισμούς και ευλόγως εκτιμούμε πως το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας θα πρέπει από τούδε και στο εξής να εστιάσει σε αυτόν τον νευραλγικό τομέα, που ανατρέπει κάθε υπηρεσιακό αλλά και οικογενειακό προγραμματισμό των ενστόλων.

Κύριε Αρχηγέ,

Παρακαλούμε για πολλοστή φορά για τον εξορθολογισμό των μετακινήσεων των αστυνομικών δυνάμεων, την έγκαιρη έκδοση διαταγών σύμφωνα με τις διατάξεις του π.δ 100/2003, την παροχή διοικητικής μέριμνας σε ζητήματα σίτισης και διαμονής, την τήρηση του ωραρίου εργασίας π.δ 394/2001, όπου η έως σήμερα θητεία σας στην θέση του Αρχηγού του Σώματος παρουσιάζει στοιχεία ενός Ηγέτη που πραγματικά θέλει και μπορεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να βάλει «δύσκολα στον επόμενο Αρχηγό».

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.    

O Πρόεδρος                     Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

   
Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022
18:49:23
   

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ  

   

Δίκτυο Επιχειρήσεων  

Δίκτυο καταστημάτων – εμπορικών επιχειρήσεων του Ρεθύμνου, ανά κατηγορίες, που παρέχουν προσφορές & εκπτωτικά πακέτα για τα μέλη μας.

Βασική προϋπόθεση είναι το κάθε μέλος να υποδυκνείει την κάρτα μέλους που έχει προμηθευτεί από την Ένωσή μας, προκειμένου να κάνει γνωστή την ιδιότητά του στην επιχείρηση και να επωφελειθεί την έκπτωση - προσφορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
Μόνο εγγεγραμμένα Μέλη

   
© Copyright © 2014 Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ρεθύμνου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Designed by Key4Site.