LOGIN
Είσοδος ή Εγγραφή
Δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή;

Εγγραφείτε τώρα. Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο site.

Reset My password - Remind Me My username

Username
Password
Remember me
   

Καιρός  

   

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β. ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Δ.Α. ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β. ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Δ.Α. ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Περισσότερα...

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΜΙΑΝΤΟ

                                                        

eayr

Ρέθυμνο 16 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Υπουργείο Υγείας, σε συνεργασία με την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας / Τομέας Επαγγελματικής και Βιομηχανικής Υγιεινής, ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας και προέβη στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι αναγκαίες προληπτικές εξετάσεις στους εργαζόμενους συναδέλφους μας, που τόσα χρόνια είναι εκτεθειμένοι στο καρκινογόνο υλικό αμιάντου που βρίσκεται σε εσωτερική τοιχοποιία Αστυνομικής Υπηρεσίας του Ρεθύμνου.

Συγκεκριμένα,

Περισσότερα...

Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα ΞΑΝΘΟ και τον Βουλευτή Ρεθύμνου Ιωάννη ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ.

20161119120722

20161119125438

Το Σάββατο 19/11/2016 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας και Βουλευτή Ρεθύμνου Ανδρέα ΞΑΝΘΟ καθώς και τον Βουλευτή Ρεθύμνου Ιωάννη ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ. Συζητήθηκαν θέματα και προβλήματα που απασχολούν το Αστυνομικό Προσωπικό αλλά και ευρύτερα την κοινωνία του Ρεθύμνου.

Εκτός των άλλων αναφερθήκαμε:

Περισσότερα...

Αποφάσεις Συμβουλίου της Επικρατείας - Ειδικά μισθολόγια

 

                            Ρέθυμνο, 09 Νοεμβρίου 2016

ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 23

ΠΡΟΣ

  1. Υπουργό Υγείας και Βουλευτή Ρεθύμνου      κ. ΞΑΝΘΟ Ανδρέα

ΚΟΙΝ.

  1. ΠΟΑΣΥ
  2. Μέλη μας

Θέμα: “ Αποφάσεις Συμβουλίου της Επικρατείας - Ειδικά μισθολόγια ”

Κ. Υπουργέ,

Σας υποβάλουμε κοινό Ψήφισμα των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας της χώρας μας και απόσπασμα των αποφάσεων 2194/2014 & 1127/2016 του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε την επίσημη θέση του κόμματος αλλά και την δική σας ως κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του νομού μας, σχετικά με τις αποφάσεις του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου της Χώρας το οποίο έκρινε αντισυνταγματικές τις διατάξεις των μισθολογικών μας περικοπών που επέβαλλε ο ν. 4093/2012.

   Ζητάμε

Περισσότερα...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΕΛ.ΑΣ.

 

αρχηγος Γ Γαρχηγος Γ Γ Σ

Ρέθυμνο,15 Οκτωβρίου 2016

 

ΠΡΟΣ

1.Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Αναγνωστάκη Δημήτριο

2.Αρχηγό ΕΛ-ΑΣ Αντιστράτηγο κ. Τσουβάλα Κωνσταντίνο

Κοιν.:

Όλες Αστυνομικές Υπηρεσίες Ν. Ρεθύμνου

 

Αξιότιμοι κύριοι ,

Στο πλαίσιο της επίσκεψής σας στο νομό μας, θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε και να σας ευχηθούμε τα καλύτερα κατά την παραμονή σας.

Αναγνωρίζοντας το ενδιαφέρον σας για την Αστυνομία και το Αστυνομικό προσωπικό, σας αναφέρουμε συνοπτικά τα σημαντικότερα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικές Υπηρεσίες του νομού Ρεθύμνου, πιστεύοντας ότι θα προσπαθήσετε έμπρακτα να δοθούν λύσεις σε αυτά.

Α) Στέγαση Αστυνομικών Υπηρεσιών της πόλης του Ρεθύμνου.

Ένα τεράστιο πρόβλημα που ταλανίζει πολλά χρόνια τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της πόλης του Ρεθύμνου, είναι η απαράδεκτη κατάσταση του κτηρίου όπου αυτές στεγάζονται. Όπως διαπιστώνετε ιδίοις όμμασι, σε καμία περίπτωση, δεν πληρεί τις ελάχιστα προβλεπόμενες κτιριακές προδιαγραφές, για να καλύψει τις ανάγκες των στεγαζόμενων Υπηρεσιών. Έχει χαρακτηριστεί επανειλημμένως επικίνδυνο για τους εργαζόμενους, τους επισκέπτες και τους φιλοξενούμενους σε αυτό και μη προσβάσιμο για άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ).

Περισσότερα...

Ζητείται συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της χώρας

omospondies logo

Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

Αρ. Πρωτ.: 500/1/25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σειρά επαφών με τους αρμόδιους Υπουργούς πραγματοποιούν οι ηγεσίες των Ομοσπονδιών μας, αναφορικά με το νέο ειδικό μισθολόγιο και την υλοποίηση των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ζητούμενο ήταν και εξακολουθεί να είναι η διατήρηση της ιδιαίτερης μισθολογικής αντιμετώπισης των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, ώστε να εξασφαλίζεται η αξιοπρεπής διαβίωσή τους, με δεδομένη τ

Περισσότερα...

Μετακινήσεις Αστυνομικού Προσωπικού

poasy

Αθήνα, 7 Σεπτεμβρίου 2016

Αρ. Πρωτ.: 302/9/63-α

Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ.

Κοιν.: Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου, Ηρακλείου, Χανίων,

Λασιθίου.

Θέμα: «Μετακινήσεις Αστυνομικού Προσωπικού»

Κύριε Αρχηγέ,

Η Ομοσπονδία μας, ευρίσκεται στην δυσάρεστη θέση, να σας υπενθυμίσει τις πρόσφατες δημόσιες τοποθετήσεις σας στην συνεδρίαση του Γενικού της Συμβουλίου, όπου ρητώς είχατε αναφερθεί ότι, στο άμεσο μέλλον δεν θα υπάρξουν φαινόμενα αιφνίδιων μετακινήσεων αστυνομικών δυνάμεων και μάλιστα για λήψη μέτρων Τάξης-Ασφάλειας-Τροχαίας σε εκδηλώσεις οι οποίες είναι ευρέως γνωστές και προ πολλού προγραμματισμένες όπως, το «Συνέδριο Υπουργών Εξωτερικών Ε.Ε και Αραβικών Κρατών» στη Ρόδο.

Σήμερα,

Περισσότερα...

   
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023
16:44:24
   

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ  

   

Δίκτυο Επιχειρήσεων  

Δίκτυο καταστημάτων – εμπορικών επιχειρήσεων του Ρεθύμνου, ανά κατηγορίες, που παρέχουν προσφορές & εκπτωτικά πακέτα για τα μέλη μας.

Βασική προϋπόθεση είναι το κάθε μέλος να υποδυκνείει την κάρτα μέλους που έχει προμηθευτεί από την Ένωσή μας, προκειμένου να κάνει γνωστή την ιδιότητά του στην επιχείρηση και να επωφελειθεί την έκπτωση - προσφορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
Μόνο εγγεγραμμένα Μέλη

   
© Copyright © 2014 Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ρεθύμνου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Designed by Key4Site.