LOGIN
Είσοδος ή Εγγραφή
Δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή;

Εγγραφείτε τώρα. Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο site.

Reset My password - Remind Me My username

Username
Password
Remember me
   

Καιρός  

   

Παγκρήτια Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Ένστολων Σωμάτων Ασφαλείας & Ενόπλων Δυνάμεων

   Η Ένωσή μας συμμετείχε στη Παγκρήτια Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Ένστολων, Σωμάτων Ασφαλείας & Ενόπλων Δυνάμεων που έγινε την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 στο Ηράκλειο Κρήτης.

  Όπως πάντα, παρούσα σε κάθε δίκαιο αγώνα των συναδέλφων μας, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αγανάκτηση στη συνεχή αφαίμαξη μισθών και συντάξεων, οι οποίες πλήττουν κατάφορα εμάς και τις οικογένειές μας.

  Δηλώνουμε ότι θα είμαστε παρόντες, σε κάθε μορφής αγώνα μέχρι τη τελική δικαίωση.-

25348694 10213236725331653 2247853620562102334 n

24993603 10213236522606585 1529168196978862710 n

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 02-10-2017 | Εξιχνίαση ομηρείας

 eayr

  Η Ένωσή μας εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στους συναδέλφους αστυνομικούς που κατάφεραν να εξιχνιάσουν μια τόσο σοβαρή υπόθεση απαγωγής, που απασχόλησε αρκετά την τοπική κοινωνία της Κρήτης και γενικότερα ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία, εντοπίζοντας και ελευθερώνοντας τον απαχθέντα, μετά από 6 μήνες ομηρείας και συλλαμβάνοντας τους εμπλεκόμενους δράστες.

  Η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα εντατικής εργασίας από τους συναδέλφους μας, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά τον άρτιο επαγγελματισμό του Έλληνα Αστυνομικού, παρά τις αντίξοες συνθήκες εντός των οποίων καλείται να εκτελέσει τα καθήκοντά του και παρά τις σοβαρές ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

  Ευχόμαστε στον επιχειρηματία και στην οικογένειά του, να σβήσουν σύντομα τα σημάδια αυτής της δυσάρεστης εμπειρίας και να επιστρέψουν πιο δυνατοί στην καθημερινότητα.-

28 Σεπτεμβρίου 2017. Συνάντηση με Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης

20170928131526

Την Πέμπτη 28/09/2017 το προεδρείο της Ένωσής μας πραγματοποίησε συνάντηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ Δημήτριο. Στην συνάντηση συμμετείχε ο Προϊστάμενος του Επιτελείου Α.Ε.Α, Αντιστράτηγος ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ Μιχαήλ και κατά την διάρκειά της, συζητήθηκαν αναλυτικά τα προβλήματα που απασχολούν το νομό μας.

   Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις εξελίξεις για το κτηριακό ζήτημα. Ενημερωθήκαμε για την καλή συνεργασία του Δήμου Ρεθύμνου με το Υπουργείο, το συντονισμό των ενεργειών από πλευράς του και την προσπάθεια να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά προβλήματα. Με σαφήνεια ο Γενικός Γραμματέας μας δήλωσε ότι έχει αναγνωριστεί το μέγεθος του προβλήματος και ότι υπάρχει η δυνατότητα και η θέληση να υποστηριχτεί οικονομικά η υλοποίηση του εγχειρήματος, αρκεί να προχωρήσουν γρήγορα οι μελέτες και να επισπευτούν οι απαραίτητες εγκρίσεις από τα συναρμόδια Υπουργεία, ώστε να εκδοθεί τελικά η σχετική οικοδομική άδεια.

   Η Ένωσή μας θα συνεχίσει με όλες της τις δυνάμεις να στηρίζει το όλο εγχείρημα, παρακολουθώντας τη διαδικασία σε κάθε της στάδιο, ώστε σύντομα να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

   Προχωράμε μπροστά, κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία και βλέπουμε ένα χρόνιο πρόβλημα να οδεύει προς το τέλος του.

Γενική Συνέλευση παρουσία του προεδρείου της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

eayr

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017, σε χώρο της Δ. Α. Ρεθύμνης, πραγματοποιήθηκε έκτακτη γενική συνέλευση των μελών της Ένωσής μας.

Στην Γενική Συνέλευση παρευρέθηκαν, κατόπιν έκτακτης επίσκεψης στο νησί μας, ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος, ο Αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ Σταύρος, ο Αντιπρόεδρος Οικονομικών Θεμάτων κ. ΠΑΝΤΑΖΗΣ Βασίλειος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΜΑΥΡΑΓΑΓΗΣ Χρήστος, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος και το μέλος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗΣ Μανούσος.

Ο πρόεδρος κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος μίλησε

Περισσότερα...

Μην τολμήσετε να στείλετε αστυνομικούς στους πλειστηριασμούς

poasy

Αθήνα, 21 Σεπτεμβρίου 2017

Αρ. Πρωτ.: 200/4/256

H Κυβέρνηση, αγνοώντας την κατακραυγή που προκαλούν οι πλειστηριασμοί ακινήτων, δέσμια των μνημονιακών της συμφωνιών με τους δανειστές της χώρας και κατά παράβαση των όσων είχε υποσχεθεί προεκλογικά, δίνει το «πράσινο φως» για εφαρμογή και αυτών των άδικων και παράλογων μέτρων καταλήστευσης της περιουσίας των συμπολιτών μας που βρέθηκαν στη δυσχερή θέση της αδυναμίας αποπληρωμής των χρεών τους.

Η Ομοσπονδία μας, συντάσσεται με όσους διαμαρτύρονται για τους άδικους πλειστηριασμούς και καλεί την Κυβέρνηση να λάβει μέτρα για την προστασία της περιουσίας που αποκτήθηκε με κόπους και θυσίες. Επίσης, να μην τολμήσει

Περισσότερα...

Υπηρεσιακά οχήματα Αστυνομικών Υπηρεσιών Ρεθύμνου

 

eayr

Ρέθυμνο,18 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 8

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017, συνάδελφοι επαρχιακού Τμήματος της Δ. Α. Ρεθύμνης, εκτελώντας διατεταγμένη Υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας και κινούμενοι με υπηρεσιακό περιπολικό όχημα, ξαφνικά λόγω βλάβης στο σύστημα διεύθυνσης (δεξιό ημιαξόνιο), ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και ευτυχώς, λόγω της χαμηλής ταχύτητας με την οποία κινούταν, της ιδιομορφίας του οδικού δικτύου και της εμπειρίας του οδηγού, το όχημα ακινητοποιήθηκε στην άκρη του οδοστρώματος, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί ή υλικές ζημιές. Η βλάβη ήταν τόσο μεγάλου μεγέθους

Περισσότερα...

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρεθύμνου Τροποποίηση του σχεδίου πόλης και χαρακτηρισμός χώρου για τη δημιουργία Αστυνομικού Μεγάρου

eayr

Ρέθυμνο, 13 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την ‎12-07-2017, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης και αρκετά μέλη, παρευρέθηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρεθύμνου, στην οποία εκτός των άλλων θεμάτων συζητήθηκε και το θέμα «Τροποποίηση του σχεδίου πόλης και χαρακτηρισμός χώρου για τη δημιουργία Αστυνομικού Μεγάρου».

Με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώσαμε ότι τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι επικεφαλείς των Δημοτικών παρατάξεων και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, αναγνώρισαν το μέγεθος του προβλήματος, αναφορικά με την στέγαση των Αστυνομικών Υπηρεσιών της πόλης μας και ομόφωνα αποφάσισαν την αναδιάταξη των κοινόχρηστων και των κοινωφελών χώρων και τον καθορισμό των όρων δόμησης, με την τροποποίηση του σχεδίου πόλης και απόδοση μέρους του χώρου της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου για ανέγερση νέου Αστυνομικού Μεγάρου. Η απόφαση αυτή στηρίχθηκε στα σχέδια που έχουν κατατεθεί από τον αρχιτέκτονα - μηχανικό του Δήμου κ. ΤΣΑΚΩΝΑ Μάνο και έχουν οριστικοποιηθεί από τους μηχανικούς της Δ/νσης Τεχνικής Υποστήριξης του Α.Ε.Α..

Κατόπιν των παραπάνω εξελίξεων και με δεδομένο την δέσμευση που λάβαμε από τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ Δημήτριο, κατά την συνάντηση που είχαμε την ‎‎26-01-2017, ότι δηλαδή θα εξασφαλιστεί από το Υπουργείο ικανό χρηματικό ποσό για την άμεση υλοποίηση του εγχειρήματος, ελπίζουμε ότι επιτέλους το πρόβλημα στέγασης που επί σειρά ετών ταλανίζει τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της πόλης του Ρεθύμνου έχει δρομολογηθεί προκειμένου να επιλυθεί οριστικά.-

   
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023
16:52:51
   

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ  

   

Δίκτυο Επιχειρήσεων  

Δίκτυο καταστημάτων – εμπορικών επιχειρήσεων του Ρεθύμνου, ανά κατηγορίες, που παρέχουν προσφορές & εκπτωτικά πακέτα για τα μέλη μας.

Βασική προϋπόθεση είναι το κάθε μέλος να υποδυκνείει την κάρτα μέλους που έχει προμηθευτεί από την Ένωσή μας, προκειμένου να κάνει γνωστή την ιδιότητά του στην επιχείρηση και να επωφελειθεί την έκπτωση - προσφορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
Μόνο εγγεγραμμένα Μέλη

   
© Copyright © 2014 Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ρεθύμνου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Designed by Key4Site.