LOGIN
Είσοδος ή Εγγραφή
Δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή;

Εγγραφείτε τώρα. Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο site.

Reset My password - Remind Me My username

Username
Password
Remember me
   

Καιρός  

   

Συνέντευξη της Αντιπροέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου, Αλεξάνδρας Θανοπούλου για το ζήτημα του κτιρίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου, στον τηλεοπτικό σταθμό «Νέα Τηλεόραση Κρήτης»

alexandra thanopoulou 750x430

Συνέντευξη της Αντιπροέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου, Αλεξάνδρας Θανοπούλου για το ζήτημα του κτιρίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου, στον τηλεοπτικό σταθμό «Νέα Τηλεόραση Κρήτης» .

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Σχετικά με το κτηριακό πρόβλημα, μετά από τόσα χρόνια προσπαθειών της Ένωσης μας, των θεσμικών παραγόντων αλλά και των απλών πολιτών του τόπου μας, πιστεύουμε ότι πλέον έχουν δημιουργηθεί οι κατάλληλες συνθήκες για να δρομολογηθεί η οριστική του λύση.

Θεωρούμε πολύ θετική εξέλιξη

την δημοσίευση σε ΦΕΚ, στις 2 Απριλίου2019, την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου πόλεως Ρεθύμνου, που αφορά την ανάγκη δημιουργίας του νέου Μεγάρου στο οικόπεδο του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου. πλέον υπάρχει οικόπεδο για το Αστυνομικό Μέγαρο και με αυτόν τον τρόπο ανοίγει ο δρόμος για την έκδοση της οικοδομικής άδειας και άρα και της δυνατότητας ένταξης του έργου σε κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Τον Μάιο 2019, σε συνεργασία με τον Δήμο Ρεθύμνου αλλά και την Περιφέρεια Κρήτης η Ένωση μας εξασφάλισε την χρηματοδότηση της Στατικής και Ηλεκτρολογικής μελέτης, μελέτες απαραίτητες για να προχωρήσει η διαδικασία, ενώ ο Δήμος Ρεθύμνου είχε ήδη ξεκινήσει και ολοκληρώσει την αρχιτεκτονική μελέτη.

Λόγω αλλαγή της νομοθεσίας περί πυρασφάλειας, παρά του ότι είχαν ανατεθεί οι μελέτες, αυτές πήγαν πίσω, με αποτέλεσμα να έχουμε καταλυτική ημερομηνία παράδοσης τους τον Σεπτέμβριο του 2019. Το θετικό είναι ότι οι ανάδοχοι μηχανικοί δηλώνουν ότι θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν τις μελέτες έως μέσα Αυγούστου, αρκεί να υπάρχει η ανάλογη συνεργασία και καθοδήγηση από την Τεχνική Υπηρεσία του Υπουργείου μας, η οποία είναι η μόνη υπεύθυνη και αρμόδια για το θέμα.

Με τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις Κρίσεις και την ανάληψη των καθηκόντων της νέας ηγεσίας του Σώματος, αισιοδοξούμε και ευελπιστούμε ότι όλο το εγχείρημα θα συντονιστεί από την ηγεσία μας, οι οποίοι γνωρίζουν από πρώτο χέρι το μέγεθος του προβλήματος, αφού έχουν υπηρετήσει στις Υπηρεσίες της Δ.Α. Ρεθύμνου και έχουν εργαστεί στις εγκαταστάσεις του υφιστάμενου «Αστυνομικού Μεγάρου».

Πηγή: https://www.katechaki.gr/al-thanopoyloy-mporei-na-prochorisei-to-neo-astynomiko-megaro-rethymnoy-vid/?fbclid=IwAR0HIb8tNFz8cTbs1c7l39AmBunfOxhijvR5bwo9LnQSqhWVEMHHTIFK_qA

https://www.youtube.com/watch?v=A2udm_0swDg&feature=youtu.be

   
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023
17:42:18
   

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ  

   

Δίκτυο Επιχειρήσεων  

Δίκτυο καταστημάτων – εμπορικών επιχειρήσεων του Ρεθύμνου, ανά κατηγορίες, που παρέχουν προσφορές & εκπτωτικά πακέτα για τα μέλη μας.

Βασική προϋπόθεση είναι το κάθε μέλος να υποδυκνείει την κάρτα μέλους που έχει προμηθευτεί από την Ένωσή μας, προκειμένου να κάνει γνωστή την ιδιότητά του στην επιχείρηση και να επωφελειθεί την έκπτωση - προσφορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
Μόνο εγγεγραμμένα Μέλη

   
© Copyright © 2014 Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ρεθύμνου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Designed by Key4Site.