LOGIN
Είσοδος ή Εγγραφή
Δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή;

Εγγραφείτε τώρα. Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο site.

Reset My password - Remind Me My username

Username
Password
Remember me
   

Καιρός  

   

05-07-2014: Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) διαρρήξεις οχημάτων που διαπράχθηκαν στο Ρέθυμνο

Ρέθυμνο 05-07-2014.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) διαρρήξεις οχημάτων που διαπράχθηκαν στο Ρέθυμνο

 

Συνελήφθησαν, δύο γυναίκες (24χρονη και 38χρονη) κατά το χρόνο που επιχειρούσαν να διαρρήξουν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

 

Συνελήφθησαν, χθες (04.07.2014) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γεροποτάμου, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, 24χρονη αλλοδαπή υπήκοος Πολωνίας και 38χρονη ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικού σχεδιασμού για την πρόληψη παραβατικών συμπεριφορών, καθώς και την αποτροπή διαρρήξεων οχημάτων σε χώρους στάθμευσης κοντά σε παραλιακή ζώνη καθώς και σε χώρους ευρείας επισκεψιμότητας, κατελήφθησαν οι ανωτέρω, κατά το χρόνο που είχαν προβεί στην διάρρηξη, ενοικιαζομένου (από 25χρονο αλλοδαπό υπήκοο Ηνωμένου Βασιλείου), σταθμευμένου οχήματος.

 

Συγκεκριμένα, η 38χρονη με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου (ψαλίδι) αποπειράθηκε να παραβιάσει πόρτα του αυτοκινήτου, ενώ η 24χρονη συμμετείχε ως συνεργός, για να μην γίνει αντιληπτή η πράξη τους.

 

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

 

 • - αιχμηρά αντικείμενα (5 ψαλίδια), ως μέσα τέλεσης παράνομων πράξεων,
 • - τα χρηματικά ποσά των χιλίων διακοσίων εβδομήντα πέντε (1.275) ευρώ, των διακοσίων σαράντα (240) δολαρίων και των δεκαπέντε χιλιάδων οχτακοσίων πενήντα (15.850) Ρουβλίων Ρωσίας,
 • - πλήθος κοσμημάτων (5 ζευγάρια σκουλαρίκια, αλυσίδα, κ.α.),
 • - προσωπικά αντικείμενα (2 κινητά τηλέφωνα, πορτοφόλι, τσάντες κ.α.) και
 • - είδη γυναικείας, ανδρικής ένδυσης και υπόδησης.

 

Ακολούθησε έρευνα στην οικία της 38χρονης και της 24χρονης, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

 

 • - χαρτονομίσματα διαφόρων χωρών,
 • - εννέα (9) συσκευές κινητών τηλεφώνων,
 • - τέσσερις (4) φωτογραφικές μηχανές, 1 κάμερα και
 • - διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές (4 ipod, 1 laptop, 1 tablet, USB Sticks).

 

Από την διενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι οι συλληφθείσες κατά το χρονικό διάστημα από 27.06.2014 έως 01.07.2014 είχαν διαπράξει τέσσερις διαρρήξεις σε οχήματα.

 

Συγκεκριμένα :

 

 • - Την 27.06.2014, από σταθμευμένο όχημα σε παραλία του Δήμου Μυλοποτάμου, αφαίρεσαν, χρήματα και αντικείμενα,
 • - Την ίδια ημέρα, επιχείρησαν ανεπιτυχώς να αφαιρέσουν διάφορα αντικείμενα, από σταθμευμένο όχημα σε παραλία του Δήμου Μυλοποτάμου,
 • - Την 29.06.2014, από σταθμευμένο όχημα αφαίρεσαν χρήματα, ηλεκτρονική συσκευή ( tablet ) και 2 κινητά τηλέφωνα και
 • - Την 01.07.2014, αφαίρεσαν ηλεκτρονική συσκευή (gps), από σταθμευμένο όχημα σε παραλία του Δήμου Μυλοποτάμου.

 

Οι συλληφθείσες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από την Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου, για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

 

"Πέρασε" η νέα ΕΛ.ΑΣ. από τη Βουλή

"Πέρασε" η νέα ΕΛ.ΑΣ. από τη Βουλή

"Πέρασε" η νέα ΕΛ.ΑΣ. από τη Βουλή

 

Υπερψηφίστηκε, από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής, επί της αρχής και στο σύνολό του, το νομοσχέδιο του υπουργείου Δημόσιας Τάξης για την αναδιάρθρωση της Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Μετά και τις βελτιωτικές αλλαγές στις οποίες είχε προχωρήσει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, κάνοντας δεκτά σχετικά αιτήματα κομμάτων και αρμόδιων φορέων, το νομοσχέδιο στήριξαν οι βουλευτές από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ενώ 19 άρθρα υπερψηφίστηκαν και από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, οι οποίοι σε άλλα 34 άρθρα, δήλωσαν «παρών».

 

ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ, δήλωσαν ότι καταψηφίζουν, ενώ ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ δήλωσε ότι στηρίζει επί της αρχής το νομοσχέδιο και επιφυλάσσεται επί των άρθρων του στην Ολομέλεια.

Ο κ. Δένδιας δήλωσε ότι είναι ανοικτός για περαιτέρω βελτιωτικές αλλαγές μέχρι τη συζήτησή του στην Ολομέλεια η οποία θα αρχίσει την ερχόμενη Τετάρτη και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη με την ψήφιση του νομοσχεδίου.

Πάντως, επιφυλάξεις, επικρίσεις και ενστάσεις για ορισμένες διατάξεις εξέφρασαν όχι μόνο βουλευτές της αντιπολίτευσης αλλά και της συμπολίτευσης.

Ιδιαίτερα από τη ΝΔ, τόσο ο εισηγητής του νομοσχεδίου Ηλίας Βλαχογιάννης όσο και οι βουλευτές Αθανάσιος Νταβλούρος και Δημήτρης Κυριαζίδης ζήτησαν να επανεξεταστεί η διάταξη που αφορά την καθετοποίηση αρμοδιοτήτων για την αντιμετώπιση περιστατικών.

Ο κ. Βλαχογιάννης τόνισε την ανάγκη να «αρχίσει ένας ευρύτατος διάλογος για την καθετοποίηση ενώ ο κ. Νταβλούρος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κρατώ επιφύλαξη. Δεν μπορώ να συναινέσω στη δημιουργία μιας υδροκέφαλης και κατακερματισμένης εποπτικής αστυνομίας. Ζητάμε η καθετοποίηση να είναι μέχρι επιπέδου γενικού διευθυντή της αστυνομίας».

Παράλληλα έδωσαν έμφαση στο θέμα της μονιμοποίησης του προσωπικού πενταετούς θητείας του Πυροσβεστικού Σώματος ζητώντας να υπάρχει ρητή αποσαφήνιση στο νομοσχέδιο.

Για ανάγκη περαιτέρω βελτιωτικών αλλαγών μίλησε και ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ Κωνσταντίνος Τριαντάφυλλος, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, να προβλεφθεί επαρκής μεταβατική περίοδος εφαρμογής των νέων ρυθμίσεων, για να μπορέσουν όπως είπε, τόσο οι υπάλληλοι όσο και οι υπηρεσίες να προσαρμοστούν ομαλά στα νέα δεδομένα.

Στο μεταξύ, κριτική στον υπουργό Δημόσιας Τάξης άσκησε ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος, με αφορμή τη συμπεριφορά της αστυνομίας απέναντι σε ηλικιωμένη γυναίκα με αλτσχάιμερ, που χρωστούσε στην εφορία.

Σύμφωνα με τον κ. Γιακουμάτο, ο οποίος επικαλέστηκε σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», όταν η αστυνομία που κλήθηκε από περίοικους, μετέφερε στο αστυνομικό τμήμα την ηλικιωμένη και διαπίστωσε ότι χρωστούσε ένα ποσό στην εφορία, την έβαλε στο κρατητήριο ενώ όταν έπεσε και χτύπησε τη μετέφερε στο νοσοκομείο όπου την φρουρούσε μέχρι το πρωί πριν την οδηγήσει στον εισαγγελέα.

«Ρωτάω κύριε υπουργέ: Οι αστυνομικοί έπραξαν νόμιμα, Ηθικά όμως; Ή ο υπουργός έχασε τον έλεγχο και δεν γνωρίζει τι γίνεται από κάτω, ή το γνωρίζει», σχολίασε ο κ. Γιακουμάτος.

Παράλληλα, κάλεσε τον υπουργό να προσέξει γιατί όπως είπε, στην αστυνομία λειτουργούν ορισμένοι «ως κυπατζίδικα παρακλάδια» ενώ έκανε λόγο, «για παρακλάδι στοχευμένης παρακρατικής βίας».

«Αντί να κυνηγά τη γιαγιά που χρωστά 4.000-5.000 ευρώ να βρει αυτούς από τη λίστα Λαγκάρντ», κατέληξε ο βουλευτής της ΝΔ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Πηγή: bloko.gr

03-07-2014:Συνελήφθη, 58χρονος ημεδαπός για αποπλάνηση ανήλικου

Ρέθυμνο 03-07-2014.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη, 58χρονος ημεδαπός για αποπλάνηση ανήλικου


Συνελήφθη, χθες (02.07.2014) το βράδυ, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, 58χρονος ημεδαπός για αποπλάνηση ανήλικου .

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα ο 58χρονος ενήργησε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου (14χρονου) και όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα προανάκριση κατά την τελευταία διετία ενεργούσε κατ΄ εξακολούθηση ασελγείς πράξεις σε βάρος του ανηλίκου.

Επιπλέον κατά τη διάρκεια της προανάκρισης προέκυψε ότι, ο 58χρονος ενήργησε κατ΄ εξακολούθηση ασελγείς πράξεις τον τελευταίο χρόνο και σε βάρος ακόμη ενός 17χρονου.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, συνέλαβαν τον 58χρονο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της σύλληψης του αντιστάθηκε σθεναρά.

Η προανάκριση, συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

04-07-2014: Εξιχνιάστηκε υπόθεση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένων στο Ρέθυμνο

Ρέθυμνο 04-07-2014.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκε υπόθεση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένων στο Ρέθυμνο

Εξιχνιάστηκε υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε στο Ρέθυμνο, σε βάρος δύο ηλικιωμένων.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, προέκυψε η εμπλοκή της 42χρονης αλλοδαπής υπηκόου Βουλγαρίας (παθούσας), στην εν λόγω υπόθεση και ασκήθηκε σε βάρος της ποινική δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία.

Με Απόφαση Ανακριτή Ρεθύμνου της επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.

05-08-2015: Συνελήφθη 19χρονη ημεδαπή για κλοπή, στο Ρέθυμνο

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη 19χρονη ημεδαπή για κλοπή, στο Ρέθυμνο

Συνελήφθη χθες (04.08.2015) το μεσημέρι, στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου, 19 χρονη ημεδαπή, η οποία κατηγορείται για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες (04.08.2015) το μεσημέρι, η 19χρονη μαζί με άγνωστη δράστιδα, εισήλθαν σε οικία ιδιοκτησίας 35χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας 5.000 ευρώ, έγιναν όμως αντιληπτές και συνελήφθη η 19χρονη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ η άγνωστη δράστιδα αναζητείται.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή της και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

05-10-2016: Συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και περί όπλων στο Ρέθυμνο

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και περί όπλων στο Ρέθυμνο

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ποσότητα κάνναβης, μεθαμφεταμίνη, LSD stickers και 530 γραμμάρια ζελατοδυναμίτιδα

Συνελήφθη, σήμερα (05.10.2016) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου, 34χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, σήμερα (05.10.2016) το μεσημέρι πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οικίες του 34χρονου.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

 • αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης,
 • αυτοσχέδια συσκευασία, περιέχουσα ναρκωτική ουσία MDMA (μεθαμφεταμίνη), σε κρυσταλλική μορφή,
 • οκτώ (8) τεμάχια LSD stickers, εμποτισμένα με ναρκωτική ουσία LSD,
 • τέσσερις (4) κρύσταλλους, ναρκωτικής ουσίας MICRO LSD,
 • ναρκωτικά δισκία, για τα οποία στερείτο της απαιτούμενης από το νόμο, ιατρικής συνταγής,
 • αυτοσχέδια συσκευασία, περιέχουσα εκρηκτική ύλη (ζελατοδυναμίτιδα), βάρους πεντακοσίων τριάντα (530) γραμμαρίων,
 • βραδύκαυστη θρυαλλίδα, συνολικού μήκους πενήντα τριών (53) μέτρων και
 • ακαριαία θρυαλλίδα συνολικού μήκους επτά (7) μέτρων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

07-08-2015: Συνελήφθη, 59χρονος αλλοδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, στο Ρέθυμνο

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη, 59χρονος αλλοδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, στο ΡέθυμνοΣυνελήφθη, 59χρονος αλλοδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, στο Ρέθυμνο

Συνελήφθη, σήμερα (07.08.2015) το πρωί στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, 59χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σήμερα (07.08.2015) το πρωί, πραγματοποιήθηκε έρευνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου σε οικία και αύλιο χώρο ιδιοκτησίας του 59χρονου.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, εντός αυτοσχέδιου θερμοκηπίου, συνολικά έξι (6) δενδρύλλια κάνναβης , τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς σε γλάστρες, ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης, ύψους έως 1,50 μέτρο και μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

11-07-2014: Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) υποθέσεις κλοπών, στο Ρέθυμνο

Ρέθυμνο 11-07-2014.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) υποθέσεις κλοπών, στο Ρέθυμνο

Συνελήφθη, 22χρονη ημεδαπή και σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής

Συνελήφθη, χθες (10.07.2014) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, 22χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για κλοπή.

Ειδικότερα, η συλληφθείσα χθες το πρωί, αφαίρεσε από κατάστημα ιδιοκτησίας 54χρονης ημεδαπής, διάφορα είδη ενδύσεως, στη συνέχεια από κατάστημα ιδιοκτησίας 31χρονης ημεδαπής αφαίρεσε είδη ενδύσεως τα οποία και έκρυψε επιμελώς στην τσάντα της, η πράξη της όμως έγινε άμεσα αντιληπτή και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου. Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα είδη.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, προέκυψε ότι η 22χρονη είχε αφαιρέσει, την 27.06.2014 από δύο καταστήματα στο Ρέθυμνο, ιδιοκτησίας 52χρονου και 51χρονης, αντίστοιχα διάφορα είδη ενδύσεως.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στους παθόντες.

Η συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή της και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

   
Τρίτη, 5 Μαρτίου 2024
12:05:50
   

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ  

   

Δίκτυο Επιχειρήσεων  

Δίκτυο καταστημάτων – εμπορικών επιχειρήσεων του Ρεθύμνου, ανά κατηγορίες, που παρέχουν προσφορές & εκπτωτικά πακέτα για τα μέλη μας.

Βασική προϋπόθεση είναι το κάθε μέλος να υποδυκνείει την κάρτα μέλους που έχει προμηθευτεί από την Ένωσή μας, προκειμένου να κάνει γνωστή την ιδιότητά του στην επιχείρηση και να επωφελειθεί την έκπτωση - προσφορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
Μόνο εγγεγραμμένα Μέλη

   
© Copyright © 2014 Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ρεθύμνου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Designed by Key4Site.