LOGIN
Είσοδος ή Εγγραφή
Δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή;

Εγγραφείτε τώρα. Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο site.

Reset My password - Remind Me My username

Username
Password
Remember me
   

Καιρός  

   

Όλα τα στοιχεία, οι μελέτες και οι φάκελοι για το νέο αστυνομικό μέγαρο βρίσκονται στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

astynomia reth

Γι’ αυτό ενημέρωσε τον δήμαρχο ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχάλης Καραμαλάκης, ο οποίος είναι γνωστό ότι από την εποχή που ήταν υπαρχηγός είχε προσωπικά αναλάβει την υπόθεση «αστυνομικό μέγαρο Ρεθύμνου». Το γεγονός ότι ο ίδιος μαζί με δύο ακόμα ρεθυμνιώτες, τον Ανδρέα Δασκαλάκη και τον Κώστα Λαγουδάκη, βρίσκονται στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και άρα γνωρίζουν πολύ καλά τι εστί αστυνομικό …μέγαρο, είναι μία ευτυχής συγκυρία για να προχωρήσει επιτέλους ένα έργο που το περιμένει χρόνια και το αστυνομικό προσωπικό και η πόλη.

Πάντως, τόσο ο δήμος όσο και η περιφέρεια προωθούν το ταχύτερο τις διαδικασίες, είναι σε συνεχείς επαφές με την ένωση αστυνομικών υπαλλήλων και το υπουργείο, ενώ η Περιφέρεια έχει υπογράψει για την χορήγηση 30 χιλιάδων ευρώ για την σύνταξη του φακέλου υποβολής της πρότασης, ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις, όπως ανέφερε στον Team FM ο δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης.

πηγή: Αστυνομικό Μέγαρο 

Συναντήσεις και επαφές για το κτηριακό ζήτημα.

 

eayr2

Η Ένωσή μας συνεχίζει να υποστηρίζει και να βοηθάει με όλες τις δυνάμεις την ολοκλήρωση του εγχειρήματος για την ανέγερσης του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Ρεθύμνου.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις και επαφές με υπηρεσιακούς παράγοντες και την φυσική ηγεσία του Σώματος καθώς και με τους μελετητές του έργου.

Σήμερα,

Περισσότερα...

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών και Βουλευτή Ρεθύμνου της Ν.Δ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ Ιωάννη.

eayr

Το Σάββατο 21/09/2019 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κεφαλογιάννη Ιωάννη.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης εκφράσαμε την δυσαρέσκεια μας στην απόφαση της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας για μηδενική ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου στις συμπληρωματικές μεταθέσεις Αστυνομικού προσωπικού έτους 2019 και ζητήθηκε να αλλάξει η σχετική διαταγή αναφέροντας τις ελλείψεις και της ανάγκες του νομού σε αστυνομικό προσωπικό.

Ενημερώσαμε τον κ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ για

Περισσότερα...

Αστυνομικό «μέγαρο» Ρεθύμνου περασμένου αιώνα

 Σε ένα κτήριο του 18ου αιώνα συνεχίζει μέχρι και σήμερα να στεγάζεται η Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου και το σύνολο των αστυνομικών υπηρεσιών, που εξυπηρετούν καθημερινά εκατοντάδες πολίτες. Σε αυτό εργάζονται εκατοντάδες αστυνομικοί, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, άνθρωποι που προσπαθούν να κάνουν την δύσκολη δουλειά τους σε ένα περιβάλλον από αφιλόξενο ως και επικίνδυνο.

1

Πριν από μερικούς μήνες,

Περισσότερα...

Βραβεύτηκαν οι αστυνομικοί που έσωσαν πολίτες από τις πλημμύρες

Τους αστυνομικούς που με αυτοθυσία και αυταπάρνηση έσωσαν πολίτες από τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Φεβρουαρίου στην Κρήτη, βράβευσε σήμερα ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Υποστράτηγος Αντώνης Ρουτζάκης και ο Πρόεδρος φίλων Αστυνομίας Δυτικης Αττικης.

vravevsi

Σε ανάρτησή του

Περισσότερα...

Συνέντευξη της Αντιπροέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου, Αλεξάνδρας Θανοπούλου για το ζήτημα του κτιρίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου, στον τηλεοπτικό σταθμό «Νέα Τηλεόραση Κρήτης»

alexandra thanopoulou 750x430

Συνέντευξη της Αντιπροέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου, Αλεξάνδρας Θανοπούλου για το ζήτημα του κτιρίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου, στον τηλεοπτικό σταθμό «Νέα Τηλεόραση Κρήτης» .

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Σχετικά με το κτηριακό πρόβλημα, μετά από τόσα χρόνια προσπαθειών της Ένωσης μας, των θεσμικών παραγόντων αλλά και των απλών πολιτών του τόπου μας, πιστεύουμε ότι πλέον έχουν δημιουργηθεί οι κατάλληλες συνθήκες για να δρομολογηθεί η οριστική του λύση.

Θεωρούμε πολύ θετική εξέλιξη

Περισσότερα...

Συγχαρητήρια Επιστολή

eayr

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου συγχαίρει τους συναδέλφους μας αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε., που λειτουργώντας άμεσα και συντονισμένα, κατάφεραν να εντοπίσουν σε πολύ σύντομο χρόνο και να συλλάβουν αλλοδαπό που μόλις είχε διαπράξει 4 κλοπές-διαρρήξεις οικιών από συγκρότημα κατοικιών που διέμεναν αλλοδαποί τουρίστες, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε το σύνολο σχεδόν των αφαιρεθέντων, τα οποία αποδόθηκαν στους κατόχους τους.
Ο δράστης καταδικάστηκε πρωτοδίκως και δρομολογείται η απέλαση του από την Χώρα
Δηλώνουμε ότι οι συνάδελφοι μας εξακολουθούν και παράγουν έργο ασφάλειας με υψηλό αίσθημα ευθύνης στην κοινωνία, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

   
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
04:42:24
   

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ  

   

Δίκτυο Επιχειρήσεων  

Δίκτυο καταστημάτων – εμπορικών επιχειρήσεων του Ρεθύμνου, ανά κατηγορίες, που παρέχουν προσφορές & εκπτωτικά πακέτα για τα μέλη μας.

Βασική προϋπόθεση είναι το κάθε μέλος να υποδυκνείει την κάρτα μέλους που έχει προμηθευτεί από την Ένωσή μας, προκειμένου να κάνει γνωστή την ιδιότητά του στην επιχείρηση και να επωφελειθεί την έκπτωση - προσφορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
Μόνο εγγεγραμμένα Μέλη

   
© Copyright © 2014 Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ρεθύμνου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Designed by Key4Site.