LOGIN
Είσοδος ή Εγγραφή
Δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή;

Εγγραφείτε τώρα. Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο site.

Reset My password - Remind Me My username

Username
Password
Remember me
   

Καιρός  

   

Διώκεται η ελευθερία του λόγου

enoseis kritis

 

Κρήτη,24-11-2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κρήτης, καταδικάζουν κατηγορηματικά την απόφαση της Φυσικής Ηγεσίας να κληθούν σε απολογία για δημόσιες δηλώσεις τους Αστυνομικοί, αιρετοί εκπρόσωποι συνδικαλιστικών Ενώσεων και Ομοσπονδιών και εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους, σε περίπτωση επιβολής κυρώσεων εις βάρος των συνδικαλιστών για τις καταγγελίες στις οποίες προέβησαν.

Η προσπάθεια φίμωσης του συνδικαλιστικού κινήματος, με «κατευθυνόμενες» πειθαρχικές διώξεις,αποτελεί τροχοπέδη στην δράση του, καθώς τα στελέχη του είναι οι μόνοι δημοκρατικά εκλεγμένοι και εξουσιοδοτημένοι, από τους συναδέλφους τους, να εκφράζονται δημόσια και να τους εκπροσωπούν.

    Κάθε απόφαση φίμωσης και δίωξης των συνδικαλιστών των ενστόλων,μας θυμίζει πρακτικές του παρελθόντος και σας ενημερώνουμε ότι, όχι μόνο δεν μας πτοεί, αλλά μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς και ενωμένους. Οι φωνές μας, σαν Ερινύες θα εξακολουθήσουν να αντηχούν στα αυτιά όλων εκείνων που δεν τηρούν τις υποχρεώσεις τους απέναντί μας.

Για τα Διοικητικά Συμβούλια
Ο Πρόεδρος Ηρακλείου Ο Πρόεδρος Χανίων Ο Πρόεδρος Ρεθύμνου Ο Πρόεδρος Λασιθίου
ΠΙΚΡΑΚΗΣ ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ
Γεώργιος Νικόλαος  Νικόλαος Γεώργιος

Πλέγμα Εμφανούς Αστυνόμευσης "ΠΕΡΣΕΑΣ"

eayr

 

 

Ρέθυμνο, 20 Νοεμβρίου 2018

                Αρ. πρωτ:85

ΠΡΟΣ

Διευθυντή Δ.Α. Ρεθύμνης, κο Ταξίαρχο ΡΟΥΤΖΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟ

                              ΚΟΙΝ

                               Π.Ο.ΑΣ.Υ

ΣΧΕΤ.: Η από 13-10-2018 κοινή ανακοίνωση Ενώσεων Κρήτης.

κ. Ταξίαρχε,

Σε συνάντηση που είχαμε μαζί σας, αμέσως μετά που λάβαμε γνώση την έκδοση της υπ’ αρίθμ. 1244/18/1724815 από 31/08/2018 διαταγής του κ. Αρχηγού, σύμφωνα με την οποία σας ζητήθηκε να εκπονηθούν σχέδια 24ωρης αστυνόμευσης σε όλες τις περιοχές, σας εκφράσαμε τις ανησυχίες μας για τον τρόπο υλοποίησής της. Επίσης σας τονίσαμε πόσο σημαντική είναι...

Περισσότερα...

Εθελοντική αιμοδοσία προς τιμήν του Αγίου Αρτεμίου

Η Ένωσή μας, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους, καθέναν ξεχωριστά, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και συμμετείχαν ενεργά, στην προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018, στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, προκειμένου να τιμήσουμε τη μνήμη του Αγίου Αρτεμίου, προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας.


Η ανταπόκρισή τους...

Περισσότερα...

Ενίσχυση του πλέγματος της εμφανούς αστυνόμευσης - Διενέργεια περιπολιών

enoseis kritis

Κρήτη,13-10-2018

ΠΡΟΣ

Ως πίνακας αποδεκτών

Κυρία Υπουργέ,

Μόλις πριν από ένα χρόνο εφαρμόστηκε από το Υπουργείο η πολυαναμενόμενη αναδιάρθρωση των Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ., παρά τις έντονες ενστάσεις και επιφυλάξεις μας, η οποία προέβλεπε την κατάργηση υπηρεσιών και δημιουργία νέων, πλήρως στελεχωμένων (με τουλάχιστον 26 άτομα προσωπικό), όπως επίσης και την αποδέσμευση των αστυνομικών από «πάρεργα», προκειμένου να αυξηθεί το πλέγμα εμφανούς αστυνόμευσης.

Πριν ακόμη τελειώσουν οι φιέστες 

Περισσότερα...

Τραγικές εικόνες από το Αστυνομικό Μέγαρο Ρεθύμνου - Δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

Οι Αστυνομικές υπηρεσίες στο Ρέθυμνο στεγάζονται σε ένα κτήριο ακατάλληλο, με πολλά προβλήματα που δεν αρμόζει ούτε στην αστυνομία, ούτε στους ίδιους τους πολίτες που καθημερινά το επισκέπτονται.

Ακούστε τι είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου Νίκος Μαλλιαρός για το θέμα της κατασκευής του νέου Αστυνομικού Μεγάρου στη σχολή Αστυφυλάκων Ρεθύμνου, κάτι που αποτελεί πάγιο αίτημα των αστυνομικών, τις καθυστερήσεις και τη γραφειοκρατία που υπάρχει.

https://tinyurl.com/yb6sy55j

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ Γρηγόριο Γερακαράκο και τον Αντιπρόεδρο Οικονομικών ΠΟΑΣΥ Βασίλειο Πανταζή

eayr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 10/08/2018 επισκέφτηκαν την Ένωσή μας, ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Γρηγόριος Γερακαράκος, μαζί με τον Αντιπρόεδρο Οικονομικών της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Βασίλειο Πανταζή. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος Δωδεκανήσων και Μέλος στο Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Μανώλης Ανδρουλάκης, ο πρόεδρος Δυτικής Αττικής και μέλος στο Δ.Σ. της EUROCOP Γεώργιος Σταματάκης και το Μέλος στο Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Μανούσος Γιανναδάκης.

Περισσότερα...

Ημερίδα με θέμα « Ενδοοικογενειακή βία - Νομικές & Ψυχοκοινωνικές προσεγγίσεις του Ν. 3500/2006 ».

eayr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. της Ένωσής μας, διοργάνωσε την Τρίτη 10-07-2018 και ώρα 18:30’ σε αίθουσα του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου, ημερίδα με θέμα « Ενδοοικογενειακή βία - Νομικές & Ψυχοκοινωνικές προσεγγίσεις του Ν. 3500/2006 ».

Η συγκεκριμένη ημερίδα απευθυνόταν στο Αστυνομικό προσωπικό, καθώς η ενδοοικογενειακή βία, δυστυχώς, είναι ένα θέμα που απασχολεί συχνά τους αστυνομικούς των υπηρεσιών μας.

Περισσότερα...

Συνάντηση αντιπροσωπείας του Δ.Σ. με το βουλευτή Ρεθύμνης Κεφαλογιάννη Ιωάννη

eayr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 20/06/2018, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσής μας, συναντήθηκε με τον βουλευτή Ρεθύμνης Ιωάννη Κεφαλογιάννη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν το αστυνομικό προσωπικό του νομού. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε...

Περισσότερα...

   
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023
17:00:09
   

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ  

   

Δίκτυο Επιχειρήσεων  

Δίκτυο καταστημάτων – εμπορικών επιχειρήσεων του Ρεθύμνου, ανά κατηγορίες, που παρέχουν προσφορές & εκπτωτικά πακέτα για τα μέλη μας.

Βασική προϋπόθεση είναι το κάθε μέλος να υποδυκνείει την κάρτα μέλους που έχει προμηθευτεί από την Ένωσή μας, προκειμένου να κάνει γνωστή την ιδιότητά του στην επιχείρηση και να επωφελειθεί την έκπτωση - προσφορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
Μόνο εγγεγραμμένα Μέλη

   
© Copyright © 2014 Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ρεθύμνου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Designed by Key4Site.