13-06-2015: Συνελήφθη 45χρονος ημεδαπός για παραβάσεις Νομοθεσίας περί όπλων, της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και πλαστογραφία, στο Ρέθυμνο

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη 45χρονος ημεδαπός για παραβάσεις Νομοθεσίας περί όπλων, της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και πλαστογραφία, στο Ρέθυμνο

Συνελήφθη, χθες (12.06.2015) το μεσημέρι, στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, 45χρονος ημεδαπός για Παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και πλαστογραφία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής όπλων και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε έρευνα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, στην οικία του 45χρονου ημεδαπού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.