LOGIN
Είσοδος ή Εγγραφή
Δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή;

Εγγραφείτε τώρα. Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο site.

Reset My password - Remind Me My username

Username
Password
Remember me
   

Καιρός  

   

Συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης την 11 και 12/06/2018

eayr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. της Ένωσής μας, για ακόμη μια φορά αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια όλους τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, του Τμήματος Ειδικών Αποστολών (Τ.Ε.Α.) Κρήτης, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ρεθύμνης, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου και του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου, που συμμετείχαν την 11 και 12-06-2018 σε συντονισμένη επιχείρηση

εξερεύνησης με τη συνδρομή ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής του ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης σε ορεινές και δύσβατες περιοχές των Δήμων Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου, όλοι οι εμπλεκόμενοι συνάδελφοι συνέβαλαν τα μέγιστα, επιδεικνύοντας ιδιαίτερο επιχειρησιακό ζήλο, ώστε να επιτευχθεί άλλη μία επιτυχία στο συνεχή αγώνα κατά των ναρκωτικών.

   
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
23:45:11
   

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ  

   

Δίκτυο Επιχειρήσεων  

Δίκτυο καταστημάτων – εμπορικών επιχειρήσεων του Ρεθύμνου, ανά κατηγορίες, που παρέχουν προσφορές & εκπτωτικά πακέτα για τα μέλη μας.

Βασική προϋπόθεση είναι το κάθε μέλος να υποδυκνείει την κάρτα μέλους που έχει προμηθευτεί από την Ένωσή μας, προκειμένου να κάνει γνωστή την ιδιότητά του στην επιχείρηση και να επωφελειθεί την έκπτωση - προσφορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
Μόνο εγγεγραμμένα Μέλη

   
© Copyright © 2014 Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ρεθύμνου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Designed by Key4Site.