Συγχαρητήρια Επιστολή

κ. ΡΟΥΤΖΑΚΗ Αντώνιο

Διευθυντή Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου

Αξιότιμε κύριε Ταξίαρχε.

Με την ευκαιρία της προαγωγής και παραμονή σας ως διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσής μας σας συγχαίρουν και σας εύχονται κάθε επιτυχία.

Θεωρούμε ότι στη σημερινή εποχή η οποία χαρακτηρίζεται δυστυχώς από αυξημένους κινδύνους εγκληματικότητας, η Τοπική Αστυνομία έχει ανάγκη από στελέχη έντιμα, δυναμικά και καταξιωμένα στη συνείδηση τόσο των αστυνομικών όσο και των πολιτών.

Πιστεύουμε

ότι η επιλογή σας θα δικαιωθεί στο μέλλον, μέσα από την καθημερινή υπηρεσιακή προσφορά.

Επιθυμούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι οι αστυνομικοί του Ρεθύμνου θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή να προσφέρουν τις Υπηρεσίες τους, κάνοντας το καθήκον τους, εμπεδώνοντας καθημερινά το αίσθημα ασφαλείας στους πολίτες. Προς την διατήρηση του σκοπού αυτού μαζί με την ευσυνειδησία και τον επαγγελματισμό των συναδέλφων μας, πιστεύουμε να έχουμε τη συμπαράσταση και την βοήθεια σας, ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, έχοντας σαν κοινό παρονομαστή, την ασφάλεια των πολιτών.

Τέλος, σας καλούμε να δείτε με ειλικρινές και ουσιαστικό ενδιαφέρον τα προβλήματα του αστυνομικού προσωπικού, τα οποία όπου υπάρχουν, δυσκολεύουν τόσο την προσωπική ποιότητα ζωής όσο και την υπηρεσιακή απόδοση.-

Τρίτη, 23 Απριλίου 2024