LOGIN
Είσοδος ή Εγγραφή
Δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή;

Εγγραφείτε τώρα. Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο site.

Reset My password - Remind Me My username

Username
Password
Remember me
   

Καιρός  

   

Συγχαρητήρια Επιστολή

   
 

 

eayr

 

ΠΡΟΣ

Ταξίαρχο

κ. ΡΟΥΤΖΑΚΗ Αντώνιο

Διευθυντή Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου

Αξιότιμε κύριε Ταξίαρχε.

   Με την ευκαιρία της προαγωγής και παραμονή σας ως διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσής μας σας συγχαίρουν και σας εύχονται κάθε επιτυχία.

     Θεωρούμε ότι στη σημερινή εποχή η οποία χαρακτηρίζεται δυστυχώς από αυξημένους κινδύνους εγκληματικότητας, η Τοπική Αστυνομία έχει ανάγκη από στελέχη έντιμα, δυναμικά και καταξιωμένα στη συνείδηση τόσο των αστυνομικών όσο και των πολιτών.

   Πιστεύουμε

ότι η επιλογή σας θα δικαιωθεί στο μέλλον, μέσα από την καθημερινή υπηρεσιακή προσφορά.

   Επιθυμούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι οι αστυνομικοί του Ρεθύμνου θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή να προσφέρουν τις Υπηρεσίες τους, κάνοντας το καθήκον τους, εμπεδώνοντας καθημερινά το αίσθημα ασφαλείας στους πολίτες. Προς την διατήρηση του σκοπού αυτού μαζί με την ευσυνειδησία και τον επαγγελματισμό των συναδέλφων μας, πιστεύουμε να έχουμε τη συμπαράσταση και την βοήθεια σας, ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, έχοντας σαν κοινό παρονομαστή, την ασφάλεια των πολιτών.

   Τέλος, σας καλούμε να δείτε με ειλικρινές και ουσιαστικό ενδιαφέρον τα προβλήματα του αστυνομικού προσωπικού, τα οποία όπου υπάρχουν, δυσκολεύουν τόσο την προσωπική ποιότητα ζωής όσο και την υπηρεσιακή απόδοση.-

   
Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
10:01:36
   

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ  

   

Δίκτυο Επιχειρήσεων  

Δίκτυο καταστημάτων – εμπορικών επιχειρήσεων του Ρεθύμνου, ανά κατηγορίες, που παρέχουν προσφορές & εκπτωτικά πακέτα για τα μέλη μας.

Βασική προϋπόθεση είναι το κάθε μέλος να υποδυκνείει την κάρτα μέλους που έχει προμηθευτεί από την Ένωσή μας, προκειμένου να κάνει γνωστή την ιδιότητά του στην επιχείρηση και να επωφελειθεί την έκπτωση - προσφορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
Μόνο εγγεγραμμένα Μέλη

   
© Copyright © 2014 Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ρεθύμνου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Designed by Key4Site.